A Rábaköz egyik kis városában Beleden élek, ahol fazekasként dolgozom. 1983. november 19-én Csornán születtem. A fazekassággal 10 évesen egy kézműves táborban ismerkedtem meg, ahol egy kedves házaspár Herczeg Csaba és felesége, Ági szerettette meg velem az agyaggal való munkát. A fazekas mesterséget 1998-2002-ben a Győri Kovács Margit ÁMK és Alapfokú Oktatási Intézményben sajátítottam el. Szakoktatóim Gyarmathi Zsuzsa és Káldy Károly fazekasok voltak. A győri Révai Miklós Gimnáziumban érettségiztem 2004-ben. Még ugyanebben az évben felvételt nyertem a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karára, melyet 2011 januárjában néprajz-pedagógia szakpáron államvizsgával fejeztem be. Az egyetemi tanulmányaim mellett fazekasként is dolgoztam. 2012. novemberében megszületett kislányunk Luca, így egy kis szünet után 2014. februárjában indult újra a műhelyem.

Munkáim mind kézzel készített cseréptárgyak. Tanulmányaim során a népi fazekasság forma-és motívum világával ismerkedtem meg; a munkáimban továbbra is felhasználom ezeket a motívumokat, ugyanakkor olyan tárgyakat próbálok létrehozni, melyek a mai modern háztartásokba beilleszkednek, de őrzik régies jellegüket is. Formájukban, mintájukban vagy elkészítésük technikájában kicsit a régmúltat idézik.

Egyaránt készítek használati és dísztárgyakat. (sütő - főző edényeket, étkészleteket, kaspókat, házszámtáblákat, képkereteket stb.)

Kézzel készített agyagékszerekkel is foglalkozom. Külön megbízásra egyedi készítésű tárgyakat is szívesen vállalok.

Emellett fontosnak tartom, hogy ezzel a mesterséggel a gyerekek is megismerkedjenek. Ezáltal új ismeretekkel gazdagodnak, közben fejlődik a szem-kéz koordinációjuk, a finom motorikus képességük és nem utolsó sorban élvezetet nyújt számukra, hogy ők maguk valami újat hozhatnak létre. Ezt szem előtt tartva vásárokon, fesztiválokon, falunapokon, táborokban, gyereknapokon, különböző intézményi rendezvényeken és szakkörök keretében tartok fazekas foglalkozásokat.